Waiver
pentru Minerale Coloidale Halikali

Nu suntem medici, deoarece noi nu avem încredere în medicina alopată.
Suntem alchimiști gnostici care trăim în conformitate cu Adevărata Lege A Mamei Natură, studiind și practicând principiile bătrânilor înţelepti antici.
Ca atare, noi nu suntem consideraţi ca fiind calificaţi pentru a oferi opinii medicale și, ca urmare, opiniile pe care le oferim reprezintă propriile noastre păreri care nu trebuie să fie interpretate drept sfaturi medicale.

Noi promovăm produsele noastre pentru a fi utilizate în scopul producerii, pe cont propriu, a mineralelor coloidale necesare pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii corpului fizic sau pentru vindecarea şi protecţia organismului împotriva bolilor.

Deşi am fost martori la sute de rapoarte de succes, deşi am studiat rezultatele clinice de succes, publicate liber pe vremuri de prestigioase universităţi şi laboratoare medicale, şi am observat mai multe persoane care s-au vindecat eficient cu minerale coloidale, noi nu avem voie să oferim consiliere cu privire la tratamentul unei boli, ci să vă îndrumăm către un medic calificat, în cazul în care doriţi să trataţi o boală anume.

Noi producem manual cele mai bune dispozitive pentru persoanele aflate pe cărarea care duce la descoperirea frumuseţii, puterii şi întelepciunii corpului fizic.
Achiziţionarea oricăruia dintre produsele noastre, indiferent de opiniile exprimate anterior de noi, se face cu scopul de a fi utilizat în spiritul cunoaşterii adevărate a lumii naturale şi beneficiilor mineralelor coloidale asupra sănătăţii.