Descriere
Astăzi, japonezii trăiesc mai mult decât americanii cu 6 ani (ei au cea mai mare durată a vieţii de pe pământ).
Japonezii sunt printre primii care au produs aparate (ionizatoare) ce produc apă alcalină.
Aceste ionizatoare sunt recunoscute oficial drept aparate medicale de agenţiile guvernamentale japoneze.
Pe lângă Japonia, ionizatoarele de Apă Alcalină sunt recunoscute oficial şi în Coreea de Sud şi Australia şi folosite pe scară largă în spitale, sanatorii, clinici.
Ionizatorul HaliKali separă apa potabilă în Apă Alcalină şi Apă Acidă, prin separarea mineralelor din apa potabilă în minerale ce dau naştere sărurilor alcaline (sodiu, potasiu, calciu, magneziu, fier) şi minerale ce dau naştere sărurilor acide (fosfor, sulf, clor, iod).
Apa ce conţine numai minerale alcaline are de obicei un pH peste 9.
Pentru a fi eficientă este indicat ca apa să aibă un pH între 10 şi 11.
Ionizatorul HaliKali produce într-un interval de circa 10 până la 15 minute Apa Alcalină cu un pH între 10 şi 11.
Un pahar de apă cu pH 11 are o concentraţie de OH- (radicalul purtator de oxigen) de 10.000 de ori mai mare ca un pahar de apă plată obişnuită, cu pH 7.
Într-un limbaj mai accesibil, un pahar de apă cu pH 11 aduce în corp oxigenul a 10.000 de pahare de apă cu pH 7 !
Ionizatorul HaliKali produce Apa Acidă cu un pH între 2 şi 4.
Apa Acidă are, la rândul său, un rol clar pentru sănătate, îndeosebi în afecţiuni dermatologice de orice fel.
De exemplu, pH-ul pielii trebuie să fie acid, ca sistem de apărare împotriva paraziţilor.
Calitatea Apei Alcaline sau Acide depinde de calitatea apei potabile folosite (de conţinutul de minerale) pentru a ajunge la un pH cât mai mare, respectiv cât mai mic.
pH-ul apei se măsoară cu aparate specializate (pH-metre electronice).
În 1996, dr. Linda Frasetto (Universitatea din California) a descoperit că pe masură ce îmbătrânim, începând de la 45 de ani (vârsta la care încep să apară bolile degenerative: osteoporoza, artrită, hipertensiune, diabet), pierdem treptat, în mod natural, soluţia alcalină, datorită scăderii capacităţii corpului fizic de a o produce.
La 90 de ani avem cu 18% mai puţină soluţie alcalină ca la 45 de ani.
Astfel scade treptat capacitatea de a neutraliza şi elimină deşeurile, care se depun mult mai repede în corp, cauzând boala
Apa Alcalină duce de fapt la creşterea capacităţii sângelui de a neutraliza acizii, chiar dacă pH-ul rămâne constant între 7,35-7,45.
Cu cât mai multă Apă Alcalină este ingerată, cu atât sângele (care conţine peste 90% apă) devine mai eficient.
Apa Alcalină este benefică pentru o gamă largă de afecţiuni şi poate chiar, în cazul cancerului, să inhibe creşterea celulelor canceroase şi omorî celulele maligne existente. (Rezultate deosebite se obţin împreună cu alimentaţia corectă şi practica energetică de întărire a sistemului imunitar).
Apa Alcalină nu se bea imediat dupa masă.
Sucurile digestive din stomac sunt foarte acide fiind necesare pentru buna digestie a hranei ingerate.
Apa Alcalină le diluează sau chiar neutralizează, ducând la o digestie îngreunată.
Apa Alcalină se consumă cu cel mult o jumătate de oră înainte de masă şi cel puţin 2 ore dupa masă.
Apa Alcalină se consumă dimineaţa pe stomacul gol (atunci are loc cel mai eficient producerea bicarbonatului în cele două modalităţi).
Cantitatea ce poate fi consumată variază de la o persoană la alta, neexistând o cantitate minimă sau maximă.
Se poate începe cu 1 litru, ajungându-se la 2 sau 3 litri pe zi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.