Blog

APA ALCALINĂ – SECRETUL SĂNĂTĂŢII!

Începând cu vârsta de 40 de ani corpul începe să se acidifieze.
Treptat, scade capacitatea organismului de a neutraliza şi elimina deşeurile, acestea depunându-se din ce în ce mai mult în corp, cauzând diverse boli specifice bătrâneţii: osteoporoza, artrita, hipertensiunea, diabetul, obezitatea, etc.

Se observă clar că devine extrem de importantă calitatea hranei pe care o mâncăm precum şi a apei pe care o bem.
Există o zicală care spune că “suntem ceea ce mâncăm”.

Printre cei mai longevivi oameni de pe planetă, care ating vârste de peste 100 de ani, sunt cei care trăiesc pe valea Hunza, denumită şi “oaza tinereţii”, un tărâm localizat la graniţa dintre India şi Pakistan.
Cei care au cercetat fenomenul “valea Hunza” au descoperit trei cauze principale care asigură prelungirea vieţii în condiţii de sănătate optimă:
– o viaţă activă în natură;
– o hrană sănătoasă, fără chimicale şi e-uri, bazată în special pe fructe, legume şi cereale;
– o apă alcalină de calitate.

HaliKali produce ionizatoare de apă alcalină cu ajutorul cărora oamenii îşi pot asigura necesarul de Apă Alcalină zilnică în confortul propriei case.

Scriitorul Alexander Bryce scrie în cartea sa, “The Laws of Life and Health” (“Legile Vieţii şi ale Sănătăţii”):
“Atunci când în organism intră prea puţin lichid, sângele păstrează o greutate specifică mai mare, iar substanţele toxice provenite din regenerarea celulelor şi ţesuturilor sunt incomplet eliminate.
Astfel, organismul este intoxicat de propriile excreţii şi principala cauză este o cantitate insuficientă de lichid care nu a reuşit să scoată reziduurile provenite de la celule”.

Cea mai eficientă şi simplă modalitate prin care acest lucru se poate remedia este ingerarea unei cantităţi suficiente de Apă Alcalină.
Apa Alcalină se poate servi oricând, dar cel mai bine este dimineaţa pe stomacul gol, făcându-se astfel o adevărată cură de apă alcalină.
Apa Alcalină este în principal un neutralizator şi transportator al deşeurilor acide acumulate de organism.
Aşa cum săpunul alcalin curăţă murdăria acidă de pe piele, tot aşa Apa Alcalină curăţă murdăria acidă din interiorul ţesuturilor vii.
În plus, folosirea Apei Alcaline îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, şi corpul se simte mai energic dispărând diverse simptome ale bolilor.
Prin folosirea Apei Alcaline sângele devine capabil să transporte minerale şi alte substanţe hrănitoare către celule şi să elimine toxinele.
Celulele vor funcţiona din nou la randament optim dacă organismul este descongestionat de deşeurile acide pe care Apa Alcalină le-a neutralizat.

Alexis Carrel, chirurg şi biolog francez, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în 1912, a afirmat că secretul longevităţii noastre stă în capacitatea celulei de a elimina deşeurile metabolice, iar cheia eliminării toxinelor din organism este apa.
La festivitatea de decernare a premiului Nobel el a afirmat că “Celula este nemuritoare. Lichidele care o înconjoară – o degenerează şi o îmbolnăvesc. Nu vârsta omoară celula, ci deshidratarea cronică. Reînnoiţi acest lichid din timp în timp, daţi-le celulelor ceea ce au nevoie pentru a se hrăni şi pulsul vieţii poate continua la infinit”.

Apa Alcalină contribuie la creşterea capacităţii sângelui de a neutraliza acizii, cu toate că pH-ul rămâne constant între 7,35-7,45.
Cu cât mai multă Apă Alcalină este ingerată, cu atât sângele (care conţine peste 90% apă) devine mai “eficient”.
Apa Alcalină este benefică pentru o gamă largă de afecţiuni şi poate chiar, în cazul cancerului, să inhibe creşterea celulelor canceroase şi să distrugă celulele maligne existente (rezultate deosebite se obţin împreună cu o alimentaţie corectă şi o practică energetică de întărire a sistemului imunitar).
Cancerul NU se poate dezvolta într-un mediu alcalin.

HaliKali îţi prezintă în 20 de detalii de ce ne îngrăşăm, ne îmbolnăvim şi îmbătrânim:

1. Odată cu înaintarea în vârstă corpul devine din ce în ce mai acid.
2. Hrana pe care o consumăm arde împreună cu oxigenul din celule, pentru a produce energie.
3. După ardere, o parte de hrană care nu este absorbită se transformă în reziduuri acide, iar celulele le transmit în circuitul sanguin.
4. Corpul elimină aceste deşeuri prin urină, respiraţie şi transpiraţie, restul fiind depozitate pe vasele de sânge şi în ţesuturi.
5. Pentru a putea trăi, sângele şi celulele noastre trebuie să fie uşor alcaline (sângele are un pH de circa 7,35).
6. Pentru a-şi păstra alcalinitatea organismul nostru face o mică “scamatorie” prin care transformă reziduurile acide în reziduuri acide solide.
7. Corpul poate menţine aceste reziduuri nediluate şi le stochează pe o perioadă nedeterminată sub formă de grăsime în diverse locuri şi moduri.
8. Îngrăşarea poate fi rezultatul stocării reziduurilor acide.
9. Pe lângă îngrăşare, alte reziduuri solide în corp apar sub formă de colesterol, acizi graşi, acizi urici, pietre la rinichi, uraţi, sulfaţi şi fosfaţi.

10. Acumularea acestor reziduuri acide reprezintă procesul îmbătrânirii.
11. În absenţa unei cantităţi suficiente de minerale alcaline în dieta noastră, corpul nu are de ales şi extrage calciul din sânge şi oase pentru a neutraliza deşeurile acide după care le transformă în sulfaţi, fosfaţi şi uraţi; aşa apare în timp osteoporoza.
12. Una din marile probleme a deşeurilor acide este că îngroaşă sângele şi blochează capilarele; aşa apare în timp hipertensiunea arterială.
13. În funcţie de locul din organism unde sunt stocate deşeurile acide, circulaţia sanguină în acea zonă devine slabă şi este posibil ca un organ vital să primească insuficient sânge devenind disfuncţional; aşa apar în timp bolile degenerative, un exemplu tipic fiind diabetul, care este cauzat de acumulările acide din jurul pancreasului.
14. Celulele sănătoase sunt alcaline, celulele bolnave şi/sau canceroase sunt acide.
15. Celulele normale nu pot supravieţui în zonele cu acumulări de reziduuri acide.
16. Atât timp cât mediul rămâne acid, cancerul va reapare după o operaţie de extirpare a celulelor canceroase; oncologii cu experienţă cresc alcalinitatea pacienţilor înainte de operaţie.
17. Reziduurile acide din interiorul vaselor de sânge sunt foarte periculoase, putând duce la înfundarea capilarelor din zona creierului. Corpul nostru lipeşte aceste reziduuri de pereţii vaselor de sânge, cu toate acestea, în cazul unor eforturi mari, când presiunea creşte, aceste reziduuri se pot dezlipi şi bloca vasele capilare din zona creierului provocând accidente cerebrale.
18. Funcţie de fiecare organism, stocarea deşeurilor acide are loc în mod diferit.
19. Simptomele bolilor se manifestă în funcţie de locul unde sunt stocate reziduurile.
20. Bolile degenerative ale adulţilor sunt cauzate de acumulările de deşeuri acide.

În scopul remedierii acestora, HaliKali iţi recomandă câteva sfaturi:

1. Pentru o viată lungă şi sănătoasă, trebuie să eliminăm deşeurile acide din corp.
2. Cel mai bun şi uşor mod de a scăpa de aceste deşeuri acide este să le neutralizăm şi să le eliminăm cu Apă Alcalină.
3. Apa Alcalină îmbunătăţeşte sănătatea! De aceea vă sugerăm ca folosirea Apei Alcaline să devină o obişnuinţă în viaţa voastră.
4. Alcalinul neutralizează Acidul!

Lasa o impresie