Blog

REDESCOPERIREA ELEXIRULUI NEMURIRII – AURUL COLOIDAL

“Sentimentul pozitiv al unei stări de bine și o energie debordantă disponibilă ori de câte ori este nevoie, asta numesc eu sănătatea optimă” ne spune Dr. Keith Scott-Mumby.

Alchimiştii din toate timpurile au ajuns la concluzia că aurul reprezintă un remediu universal şi are capacitatea uluitoare de a regenera complet organismul. Este demonstrat de către specialişti şi oameni de ştiinţă că aurul alchimic este un puternic antioxidant, tonic şi revigorator, curăţând corpul de toate impurităţile, şi totodată un generator excelent de energie. Proprietăţi de vindecare ale aurului sunt lente, dar sigure, savanţii moderni redescoperind de fapt lucruri pe care anticii se pare că le cunoşteau de mult.

Azi aurul coloidal se foloseşte în chirurgie pentru repararea vaselor distruse, a punţii neuronale, a oaselor (protejează în cazul osteoporezei, artritei, gutei etc).
De asemenea, se foloseşte în tratamentul diferitelor forme de cancer (cancerul ovarian sau de prostată) ce pot fi tratate cu aur şi lasere cu vapori de aur pentru anihilarea celulelor bolnave, fără însă a afecta pe cele sănătoase.

În iulie 1935 revista “Clinical, Medicine & Surgery” a avut un articol intitulat “Aurul coloidal în cancerul neoperabil” scris de Edward H. Ochsner, din care cităm: “Când condiţiile devin fără speranţă Aurul Coloidal ajută în prelugirea vieţii şi face ca aceasta să devină mult mai suportabilă atât pentru pacienţi cât şi pentru cei ce au grija lor, reducând durerea şi disconfortul, şi totodată, nevoia de narcotice”.
Deşi poate părea incredibil, sunt rare persoanele care nu resimt efectele globale ale acestui produs impactul său fiind în general imediat şi foarte puternic pe numeroase planuri.

Aurul (sub formă coloidală) dăruieşte tuturor, indiferent de vârstă, câte ceva din bogăţia pe care o simbolizează, nu întâmplător fiind asociat cu Soarele în aproape toate tradiţiile.
Datorită dimensiunii foarte reduse a nano – particulelor de aur, cu o puritate de 99,9%, aflate în suspensie în apă demineralizată, acesta acţionează la nivelurile cele mai profunde ale structurii celulare. Particulele de aur coloidal poartă o sarcină omonimă şi se găsesc în apă în stare de suspensie. Aurul coloidal nu are gust şi nu conţine toxine.

S-a dovedit ştiinţific că aurul coloidal consumat zilnic, pe o perioadă de minimum o lună, creşte coeficientul de inteligenţă (I.Q.) cu o medie de 35%, creştere care se menţine chiar şi după 2 luni de la încetarea tratamentului. Utilizarea aurului coloidal duce la creşterea acuităţii mentale şi capacităţii de concentrare. Acestea se datorează creşterii conductivităţii dintre terminaţiile nervoase şi suprafaţa creierului.

Consumul aurului coloidal are si alte efecte benefice în organism: creşte şi întăreşte libidoului (dacă îl asociem cu zinc coloidal şi cupru coloidal), poate reduce intensitatea bufeurilor de căldură sau de frig (la persoanele aflate în premenopauză şi nu numai), poate duce la vindecare mai rapidă a rănilor, arsurilor şi ulcerelor cutanate, este dovedit şi eficient în tratarea obezităţii, artritei, poate reduce tulburările digestive, înbunătăţeşte starea de sănătate a inimii şi circulaţiei sanguine, poate ajuta şi în tonifierea organelor slăbite din corp.

Aurul coloidal are un efect echilibrant şi armonizant la toate nivelurile corpului, minţii şi spiritului. A fost recomandat ca fiind excelent în: creşterea energiei, amplificarea voinţei, amplificarea puterii de focalizare mentală.

Pentru consumul intern, aurul coloidal are culoarea roz, cu uşoare tente roşii sau purpurii.
Nu este toxic şi nu interacţionează cu alte medicaţii.

Riscul de supradozare poate fi evitat prin utilizarea în doze moderate, precum 20-50 ml aur coloidal,de preferat dimineaţa înainte de masă.
Chiar şi în cazul consumului de aur coloidal în cantităţi de 20 – 30 de ori mai mari, folosite în scop terapeutic, timp de 1 an de zile, nu au fost înregistrate efecte adverse.

Toate informaţiile prezentate în acest articol, trebuie utilizate sub directa îndrumare a unui specialist.

Emilia,
Echipa Halikali

Lasa o impresie